دکتر حسین یوسفی

مشاوره کسب و کارهای کوچک

کسب و کارهای کوچک و متوسط (SMEs) (Small and Medium Enterprises) نقش بسیار مهمی در رشد اقتصادی کشورها دارند. آمارها نشان می‌دهند که در کشورهای در حال توسعه، کسب و کارهای کوچک و متوسط حدود ۹۰ درصد از کل کسب ‌و کارها را تشکیل می‌دهند. این تعداد قابل توجه باعث شده است، کسب و کارهای کوچک و متوسط به یکی از مؤلفه های مهم اقتصاد منطقه ای و ملی تبدیل شوند. این مشاغل ماهیت کارآفرینی دارند، تعداد زیادی از افراد جامعه را استخدام کرده اند و همچنین رقم زننده نوآوری و رقابت در بسیاری از بخش‌های اقتصادی هستند. اما متاسفانه بدلیل وجود رقابت شدید، احتمال شکست در کسب‌ و کارهای کوچک و متوسط، بسیار زیاد است، به همین دلیل صاحبین این مشاغل برای دستیابی به موفقیت باید کاملاً حساب شده گام بردارند. تحقیقات نشان داده است که استفاده کسب و کارهای کوچک و متوسط از خدمات مشاوره کسب و کار و بهرمندی از دانش، مهارت، تجربه و خلاقیت یک مشاور حرفه‌ای، توانسته است میزان موفقیت این مشاغل را به شدت افزایش دهد. آکادمی دکتر حسین یوسفی سالهاست که بصورت تخصصی مشاوره کسب و کارهای کوچک را  به متقاضیان ارایه می دهد.

مشاوره کسب و کارهای کوچک

یک کارگاه کوچک خیاطی در برابر تولیدی پوشاک هاکوپیان، یک کسب و کار کوچک محسوب می شود.

اندازه کسب و کار به نوع صنعت نیز بستگی دارد. بطور مثال، یک کارخانه فولادسازی که 500 نفر پرسنل دارد، در صنعت فولاد یک کسب و کار متوسط به حساب می آید، درحالیکه یک شرکت مشاوره مالی با 500 نفر پرسنل، یک شرکت بزرگ در زمینه خودش محسوب می شود. بنابراین، نوع صنعت نیز در این طبقه بندی حائز اهمیت میباشد.

چرا کسب و کارهای کوچک ورشکست می شوند؟

پاسخ به این سوال اهمیت بهره مندی از خدمات مشاوره کسب و کار را در موفقیت بنگاه های کوچک آشکار می سازد.

هر ساله تعداد زیادی از بنگاه های کوچک منحل می شوند، دلایل زیادی وجود دارد که نشان دهد چه مشکلاتی دارند که نهایتاً تصمیم به انحلال می گیرند. مشکلات قانونی، کمبود سرمایه، مشکلات سرمایه در گردش، توسعه کسب و کار بیش از منابع در دسترس، فقدان شایستگی های فنی، عدم توجه به تحقیقات بازار، اشتباه در انتخاب مدل کسب و کار، نداشتن بیزینس پلن صحیح، نداشتن مزیت رقابتی پایدار، مقاومت در برابر تغییرات بازار، استخدام کارکنان کم بهره، بازاریابی ضعیف، عدم توجه به نیاز مشتریان، فروش پایین و عدم آشنایی با مهارت تجاری، دلایل عمده انحلال هاست.

چرا کسب و کارهای کوچک ورشکست می شوند؟

کسب و کارهای کوچک با ریسک و رقابت مداوم روبرو هستند، بطور مثال، تغییرات سریع در تکنولوژی تأثیر زیادی بر بنگاه های کوچک دارد. مشکل دیگر مسئولیت سنگین مالک در برابر اتفاقات است. مالکین این گونه کسب و کارها باید بسیار با انگیزه باشند تا چنین مسئولیتی را قبول کرده و مهارت های خود را در حوزه های گوناگون مدیریتی مانند بازاریابی، مالی، عملیاتی، منابع انسانی و غیره توسعه دهند. کوتاهی در توسعه این مهارت ها و شایستگی های مدیریتی، بطور اجتناب ناپذیری به شکست تجارت منجر می شود. از طرفی اشتباه در تصمیم گیری استراتژیک، هزینه های زیادی را به کسب و کارهای کوچک تحمیل میکند. بطور مثال، فعالیت در بازار نامناسب یا سرمایه گذاری مالی در تولید محصولی که در مرحله افول از چرخه عمر خود قرار دارد، منجر به زیان های مالی عمده ای می شود. دست آخر، وقتی که یک کسب و کار کوچک منحل می شود، اغلب مالکان آن با مشکلات مالی عمده ای مواجه می شوند، زیرا آنها تمام یا بخش عمده ای از پول خود را در این کسب و کار سرمایه گذاری کرده اند. اگر مدیران یا مالکان بنگاه های کوچک در طول سفر کارآفرینی از دانش، مهارت و تجارب مشاوران حرفه ای کسب و کار استفاده کنند، معایب فوق الذکر به حداقل رسیده و تهدیدها به فرصت تبدیل خواهند شد چراکه، مشاوران کارآزموده جلوی آزمون خطای کسب و کارها را گرفته و مسیر درست را به آنها نشان می دهند.

دریافت مشاوره

مشاور کسب و کارهای کوچک چه کمکی به شما میکند؟

کمک به راه اندازی کسب و کارها

اگر ایده کسب و کاری دارید و می خواهید آن را با یک متخصص در میان بگذارید تا اعتبار و امکان سنجی آن را بررسی کند، از مشاوران کسب و کارهای کوچک آکادمی دکتر حسین یوسفی استفاده کنید. آنها توانایی شما، نیاز و فرصت های بازار، میزان سرمایه لازم، الزامات قانونی، میزان سود دهی و سایر موارد را با دقت بررسی کرده و در صورت مناسب بودن ایده، قدم به قدم در مراحل برنامه ریزی، اجرا، نظارت و پشتیبانی تا دستیابی شما به موفقیت همراه تان خواهند بود. اما اگر ایده ای برای راه اندازی یک کسب و کار ندارید، مشاوران ما متناسب با شرایط بازار، علایق و توانایی شما بهترین و مناسب ترین ایده ها را همراه با ضمانت موفقیت، به شما معرفی خواهند کرد. خدمات مشاوره کسب و کارهای کوچک، راهی کم ریسک و عالی برای بدست آوردن کمک حرفه ای می باشد.

تدوین استراتژی

مشاور کسب و کارهای کوچک ابتدا اقدام به تحلیل کنونی کسب و کار بر حسب محصولات، بازارها، مزیت رقابتی، اهداف شخصی مدیر یا مالک و به دنبال آن تعریف کسب و کار بر حسب مأموریت، اهداف و ارزش های مالک برای پوشش دادن به نیازهای خاص مشتری می نماید. سپس با تحلیل محیط خارجی کسب و کار، اقدام به ارزیابی فرصت ها و تهدیدات بر اساس رقبا، تامین کنندگان و تأثیرات محیطی می نماید. در گام بعدی با تحلیل محیط داخلی بنگاه به ارزیابی قوت ها و ضعف های کسب و کار می پردازد، سپس با تعیین موقعیت های بهبود و موضوعات استراتژیک که بر جهت گیری آتی کسب و کار کوچک تأثیر خواهد داشت، اقدام به تعریف عناصر استراتژیک بصورت اهداف و استراتژی های اصلی می نماید و در نهایت با بازنگری و یادگیری از استراتژی های موفق با رویکرد توسعه آتی، قابلیت های مدیریت استراتژیک بنگاه را افزایش می دهد.

پر کردن شکاف در دانش، مهارت و تجربه

صاحبان مشاغل کوچک از مشاوران به عنوان یک راه حل مقرون به صرفه برای پر کردن شکاف در دانش، مهارت و تجربه های کسب و کار خود یا دریافت یک دیدگاه جدید، خلاقانه و کاربردی استفاده می کنند. این مزیت سالها برای کسب و کار باقی می ماند.

راه حل های مقرون به صرفه

دریافت مشاوره کسب و کار برای مشاغل کوچک بسیار مقرون به صرفه است. بدون نیاز به عقد قراردادهای بلند مدت و پر ریسک، از کمک فوری و دانش حرفه ای مشاوران بصورت موقت و پاره وقت در لحظه مناسب و تنها برای زمانیکه به آن نیاز دارید با کمترین هزینه استفاده می کنید.

یافتن مشکلات و ارایه راه حل

کسب و کارهای کوچک معمولاً با علایم نگران کننده ای مانند کاهش فروش، از دست دادن مزیت رقابتی، کمبود سرمایه در گردش، ناتوانی در جذب و حفظ نیروهای مستعد و غیره مواجه می شوند که صاحب کسب و کار نمی تواند ریشه مشکل را به درستی تشخیص دهد. در این شرایط، یک مشاور حرفه ای با بهرمندی از دانش و تجربه خویش می تواند علل به وجود آمدن مشکلات را پیدا کرده و برای رفع آنها راه حل های علمی، زود بازده، کم هزینه و قابل اجرا ارایه نماید.

کسب نتایج بهتر در زمان سریع تر و با ریسک کمتر

در کسب و کارهای کوچک تصمیمات اتخاذ شده بدلیل فقدان دانش، تجربه، خلاقیت و مهارت تجاری لازم، پر ریسک و بر اساس بازی حدس زدن، آزمون و خطا و منحنی یادگیری می باشد. دریافت مشاوره کسب و کار، موجب قرار گرفتن در مسیر درست، بدون نیاز به آزمون و خطا و در نتیجه کسب نتایج بهتر در زمان سریع تر و ریسک کمتر می شود. حتی اگر کسب ‌وکار شما در مسیر درست و سریع موفقیت قرار داشته باشد، یک مشاور آگاه می‌تواند به شما کمک کند تا فرصت‌های تازه را تشخیص دهید و در عین حال از دام هایی که ممکن است، پیشرفت شما را کُند و شما را از مسیر درست خارج کند، اجتناب کنید.

افزایش بهره وری و اثربخشی

در کسب و کارهای کوچک بدلیل محدودیت در تعداد پرسنل یا ضعف در مهارت کارمندان، معمولاً حوزه های تخصصی و وظایف حیاتی مغفول می مانند. مشاور کسب و کارهای کوچک از طریق ارایه آموزش و مشاوره های کاربردی، خلاء موجود را پر کرده و موجب افزایش بهره وری و اثربخشی می شود.

مدیریت تغییر

تغییر برای یک کسب و کار کوچک به دلایل مختلفی می تواند دشوار باشد. مشاوران حرفه ای به برنامه ریزی، اجرا و مدیریت تغییرات کمک کرده، ریسک تغییرات را بشدت کاهش داده و تغییرات را به درستی و با نتایج بهتر اجرا می کنند.

مدیریت بحران و حل مسئله

صاحبین کسب و کارهای کوچک معمولاً برای همه موقعیت‌ها و مشکلات غیرمنتظره (و حتی مورد انتظار) که در طول زمان به وجود می آیند، آماده نیستند. همه‌گیری بیماری کرونا نمونه‌ای دراماتیک از انواع موقعیت‌هایی است که ممکن است از ناکجاآباد ظاهر شود و شما را در مورد نحوه مدیریت صحیح بحران و حفظ کسب ‌وکار خود دچار مشکل کند. یک مشاور تجاری که در مدیریت بحران تخصص دارد می تواند به کسب و کارهای کوچک کمک کند تا بصورت فعال (تأثیرگذار) عمل کنند و نه بصورت واکنشی (تأثیرپذیر)، بدین ترتیب بنگاه آماده مواجه شدن با موضوعات کنترل شده و کنترل نشده محیطی میگردد و می تواند مشکلات را با کمترین هزینه حل کند.

همچنین مشاور کسب‌ وکار می‌تواند با تهیه یک طرح تداوم کسب ‌وکار، با اشاره به آسیب‌پذیری‌ها و پیشنهاد راه‌حل هایی برای رفع آنها قبل از وقوع فاجعه، به شما کمک کند تا در مواجه با بحران ها غافلگیر نشوید.

بهبود و توسعه کسب و کار

چه به تازگی یک استارت آپ راه اندازی کرده باشید یا سالها کسب و کار خود را اداره کرده باشید، ممکن است مسیر رسیدن به سطح بعدی رشد برای شما مشخص نباشد و یا هدفی داشته باشید که نتوانید آن را محقق نمایید، چه به دلیل شکاف دانشی و مهارتی یا به دلیل اینکه خارج از توان کسب و کار شماست. اینجاست که یک مشاور می تواند راه حل را پیش پای شما قرار دهد و شما را به مسیر مناسب هدایت کند. یکی از چالش برانگیزترین جنبه های داشتن کسب و کار خویش این است که، بدانید دقیقاً چگونه به بهبود، توسعه و بلوغ کسب و کار خویش کمک کنید.

چرا برای مشاوره کسب و کارهای کوچک، آکادمی دکتر حسین یوسفی را انتخاب کنیم؟

مشاوران حرفه ای آکادمی دکتر حسین یوسفی در تمامی حوزه های کسب و کار دارای تحصیلات دانشگاهی در مقطع دکتری می باشند. آنها در کنار دانش بالای علمی که دارند، سالها مهارت های تخصصی خویش را پرورش داده و با کوله باری از تجربه و همچنین بهره مندی از ذهن خلاق شان، آماده کمک به کسب و کارهای مختلف می باشند.

آکادمی دکتر حسین یوسفی دارای مشاورانی حرفه ای در تمامی حوزه های کسب و کار

  • تولیدی
  • بازرگانی
  • خدماتی
  • کشاورزی
  • مالی و سرمایه گذاری
  • خانگی
  • اینترنتی

می باشد و توانسته است در طی 2 دهه تجربه درخشان، بیش از 21000 ساعت مشاوره به کسب و کارهای کوچک، متوسط و بزرگ در سطح ملی و بین المللی ارایه نماید.

تیم حرفه ای و متعهد آکادمی کسب و کار دکتر حسین یوسفی، شما را در تمامی مراحل (ایده، برنامه ریزی، اجرا، نظارت و پشتیبانی) گام به گام تا رسیدن به نتایج مطلوب همراهی می نماید. ما راه درست را به شما نشان می دهیم و متعهد به موفق نمودن کسب و کار شما هستیم.

دکتر حسین یوسفی

اکنون زمان آن فرا رسیده است کمکی را که می دانید نیاز دارید، از ما دریافت کنید.

چگونه بهترین تیم مشاوره کسب و کارهای کوچک را انتخاب کنیم؟

برخی از مهمترین ویژگی های یک تیم حرفه ای مشاوره کسب و کار عبارتند از:

  • داشتن تحصيلات عاليه آکادميک در حوزه تخصصي و استعداد فوق العاده در تجارت
  • به روز نگه داشتن دانش و مهارت خویش (تشنه یادگیری بودن)
  • تجربه کافی و کاربردی در حوزه هاي مختلف کسب و کار
  • خلاق در ارایه ایده های نو و مبتکرانه
  • درک سریع و صحیح مشکلات
  • صداقت در گفتار و رازداری
  • انعطاف پذیر و سازگار با شرایط و خواسته های مختلف
  • دلسوز و متعهد به کسب موفقیت

آکادمی دکتر حسین یوسفی چه خدماتی به کسب و کارهای کوچک ارایه می دهد؟

تدوین Business Plan
انجام تحقیقات بازاریابی
تعیین مدل کسب و کار
تدوین استراتژی بازاریابی
ایجاد مزیت رقابتی پایدار
سیستم سازی کسب و کار
بهبود و توسعه کسب و کار
تدوین کمپین تبلیغاتی
برندسازی
بازاریابی اینترنتی
طراحی و سئو وبسایت
رفع مشکلات منابع انسانی
آموزش کارکنان
ارزیابی عملکرد پرسنل

چگونه اقدام به دریافت مشاوره کسب و کار های کوچک نمائیم؟

جهت دریافت مشاوره کسب وکار، کافیست فرم زیر را بطور کامل پر نمایید. سپس اطلاعات دریافت شده در اختیار مشاور مربوطه قرار گرفته و پس از تجزیه و تحلیل بازار، رقبا و کسب و کار شما، جلسه مشاوره بصورت (حضوری، تلفنی یا آنلاین) برای شما برگذار می گردد.

فرم درخواست مشاوره کسب و کارهای کوچک

WeCreativez WhatsApp Support
تیم پشتیبانی ما اینجاست تا به سوالات شما پاسخ بده !
👋 سلام، چطور میتونم کمکتون کنم ؟
پیمایش به بالا